Pousada Ze Maria - Brazilië - Pernambuco - Fernando de Noronha

Algemene informatie

Deze Pousada (de Portugal) is gelegen in Marvao in Alentejo Deze keten van kleinschalige, luxe, charme, boetiek (boutique), hotels liggen verspreid door heel Portugal en zijn verdeeld in 4 categorieën; natuur, charme, historisch (cultuur) en Historisch design.
Dit hotel heeft een bevoorrechte ligging op het eiland en is een van de meer volledige accommodaties die op het eiland te vinden is. Tevens wordt het complex aangedreven op zonne energie wat het ook nog eens eco vriendelijk maakt.

Ligging

Deze pousada is makkelijk te vinden omdat hij naast de meest kenmerkende heuvel van het eiland ligt (Morro do Pico), die overal op het eiland zichtbaar is.

Kamer

de kamers zijn alle voorzien van comfortabele bedden, airco, tv, minibar , telefoon en een badkamer met douche, haardroger en toilet. De bungalows hebben ruimte voor 4 of 5 volwassenen en beschikken verder nog over een balkon met prachtig uitzicht en bij de speciale bungalows zit ook nog een jacuzzi op het balkon.

Faciliteiten

De pousada beschikt over een receptie en sfeervolle lounge, buitenzwembad(met prachtig uitzicht), ligbedden en parasols, zonnedek, internetruimte, een sfeervolle bar en een uitstekend restaurant. uiteraard is er voldoende parkeergelegenheid.


 
KIES UW VAKANTIE