Rio do Rastro Ecoresort - Brazilië - Santa Catarina - Bom Jardim da Serra

Algemene informatie

Rustig gelegen luxe resort aan de rand van het gelijknamige gebied. Als u echt wil genieten van het zuiden van Brazilië, is dit een echte topper!

Ligging

Net even buiten Bom Jardim da Serra, Aan de top van het "plateau". heerlijk rustig in het mooie en indrukwekkende berggebied van op 210 km van de luchthaven van Florianópollis.

Kamer

De kamers zijn gelegen in kleine bungalows die voorzien zijn van alle gemakken als een terras, comfortabel 2-persoonsbed of twin, airconditioning, WiFi internet, mini-bar, tv met cd/dvd-speler en een badkamer met bad, douche, haardroger en toilet.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een receptie met sfeervolle lounge, een prima "thema"restaurant waar u kunt genieten van de lokale gerechten, een tv-ruimte met dvd's, een bibliotheek en leesruimte, een spelletjesruimte met o.a. snooker/pooltafel, een verwarmde jacuzzi(buiten), (verwarmd)binnenzwembad met ligbedden, een droge en natte sauna, fitness-ruimte, massage-ruimte, koffiehuis met pastelaria(banketbakkerij) en voldoende parkeergelegenheid.

Tips

Rio do Rastro bied u de mogelijkheid om te voet, te paard of per 4x4 de omgeving te verkennen, alles onder begeleiding van een Engelstalige gids. De excursies worden gedaan naar inschatting van uw kunnen. U kunt dus aangeven wat u wel en niet kan of wil doen. Daarnaast worden er aanvullende excursies aangeboden die u lokaal bij kan boeken.


 
KIES UW VAKANTIE