Um Meia Tres boutique hotel - Brazilië - Rio de Janeiro - Provincie - Rio de Janeiro - Santa Teresa

Algemene informatie

Charmant en kleinschalig boutique hotel van een Britse eigenaar, met een heerlijk rustige ligging. Door de ligging tegen het Tijuca woud, heeft dit hotel een uniek contact met de natuur midden in deze enorme stad! zeer bijzonder.

Ligging

Het hotel ligt in de hoogste straat van de koloniale en opkomende wijk, Santa Teresa. U heeft hier een prachtig uitzicht over de stad. Een aantal restaurants en een halte voor de "bonde"(de bekende tram) ligt op circa 500 meter, de wijk Lapa ligt op circa 5 minuten per taxi of bus. De bekende stranden van Ipanema en Copacabana liggen op ongeveer 20 minuten per taxi.

Kamer

De kamers zijn voorzien van moderne gemakken als airco, telefoon, WiFi internet, Flatscreen tv, kluisje, en badkamer voorzien van douche haardroger en toilet. Een deel van de kamers kijkt uit op de tuin, en het andere deel heeft een balkon waar u ook uitzicht heeft op de stad. Ook zijn er enkele kamers met ligbad.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een 24-uurs ontvangst, gratis WiFi internet, een zwembad met terras, een bar op basis van "vertrouwens service"(opschrijven wat u gebruikt), ligbedden en parasols, ontbijtruimte op de patio(het is ook mogelijk om dit op de kamer geserveerd te krijgen), en eigen parkeergarage. Verder bied het hotel gasten de mogelijkheid tot het maken van een rondrit door het regenwoud en de stad per buggy of jeep. Verder wonen er in de bomen naast het hotel aapjes, neusbeertjes, luiaards en zelf toekans.


 
KIES UW VAKANTIE