Groepsreizen

Groepsreizen en M.I.C.E.

Groepsreizen & M.I.C.E. (Meetings, Incentives, Congresses, Events).

Bent u op zoek naar een groepsreis of wilt u bijvoorbeeld met uw eigen (vrienden)groep, zakenrelaties, of uw personeel naar Portugal, Madeira, de Azoren of Zuid-Amerika dan is Optimo Travel de aangewezen specialist voor u. Als specialist stellen wij, in overleg met u en aan de hand van uw wensen, uw groepsreis op maat samen. Of u nu tijdens uw groepsreis cultuur op wenst te snuiven of de voorkeur geeft aan een of meerdere sportieve activiteit(en), wij helpen u graag.

Reist u graag in een groep volgens een vaste programma dan hebben wij enkele prachtige vaste rondreizen in ons aanbod. U kunt als individu reizen of gezamenlijk met uw (reis)partner. Uiteraard is het ook mogelijk een rondreis te volgen met kinderen. Familiekamers zijn, op aanvraag, boekbaar.
Met uw eigen groep samen een weekend, midweek of langer er op uit? Optimo Travel zorgt voor een onvergetelijke ervaring!

M.I.C.E. (Meetings, Incentives, Congresses, Events).

Bent u opzoek naar een partner om uw congres of bedrijfsevenement te organiseren in Portugal of Zuid-Amerika dan zijn wij u graag van dienst. Binnen onze organisatie hebben wij een specialist met expertise voor opzet van uw M.I.C.E. evenement. Onze adviseur komt graag bij u langs voor een eerste, geheel vrijblijvend, advies.

Indien u andere vragen en of wensen heeft aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via deze link


Portugal > Porto en Noord Portugal

8-daagse Groepsreis Noord Portugal
Portugal - Porto en Noord Portugal
De grote rivier Douro vormt de grens met de rest van Portugal en is onderdeel van het Werelderfgoed van de UNESCO. Op de oevers groeien de druiven waar de wereldberoemde portwijn van wordt gemaakt op ... 
 

 
KIES UW VAKANTIE