Casa Velha do Palheiro - Algemeen

Algemene informatie

Deze Pousada (de Portugal) is gelegen in Santa-Clara-a-Velha in Alentejo Deze keten van kleinschalige, luxe, charme, boetiek (boutique), hotels liggen verspreid door heel Portugal en zijn verdeeld in 4 categorieën; natuur, charme, historisch (cultuur) en Historisch design.
Een prima hotel direct gelegen naast de Palheiro Golf Club en de Palheiro tuinen. Als u op zoek bent naar een rustige en ontspannen vakantie, is dit een ideaal hotel.

Ligging

Oorspronkelijk was dit huis het landhuis van de plaatselijke hertog, maar inmiddels is het verbouwd tot 1 van de top hotels van Madeira.

Rustig gelegen aan de rand van de Palheiro Golf Club, hoog boven Funchal, dat op ca. 6 km. afstand ligt.

Kamer

Smaakvol ingerichte kamers met televisie, telefoon, badkamer en kluisje.


Faciliteiten

Receptie met lounge, een tweetal uitstekende restaurants, een theehuis waar u ook terecht kunt voor een kleine versnapering, tuin met verwarmd zwembad en terras, sauna en all-weather tennisbaan. Gasten krijgen korting op de naastgelegen golfcourse en gratis toegang tot de palheiro (botanische)tuin.

Autohuur is aanbevolen. Een hotelbusje rijdt 2x per dag naar het centrum van Funchal. Een kinderbedje voor kinderen tot 2 jaar is gratis.KIES UW VAKANTIE