Fly-Drive Midden en Noord Portugal 8 dagen - Programma

Fly-Drive Midden en Noord Portugal 8 dagen

Ontdek de rijke historie van de Dourovallei met haar wereldberoemde wijnen en Port. Geniet van het goede leven in Noord-Portugal


Programma

Dag 1 na aankomst op de luchthaven neemt u de auto in ontvangst waarmee u naar het centrum rijdt en overnacht in Hotel Lisboa(of gelijkwaardig) in Lissabon.
Dag 2 via Santarém, het stuwmeer bij Castelo de Bode en het Christusconvent in Tomar rijdt u naar de bedevaartplaats Fátima. U overnacht hier in Hotel Sao Jose.
Dag 3 via Leiria en het Nationale Park van Buçaco, bereikt u het kuuroord Curia. U overnacht in Grande Hotel da Curia.
Dag 4 via Viseu met een bezoek aan het bisschoppelijk paleis en eventueel een bezoek aan Mangualde rijdt u naar het in de bergen gelegen Lamego. Uw overnachting is in Hotel de Lamego.
Dag 5 via Peso da Régua aan de Douro en Vila Real, waar o.a. het Mateus-paleis een bezoek waard is, rijdt u naar Oporto. Overnachting in Hotel Vila Galé Porto.
Dag 6 na een bezoek aan het centrum van Oporto en de befaamde portkelders in Vila Nova de Gaia kunt u langs de kust rijden via Aveiro, het Portugese "Venetië", (en evt. Figueira da Foz) naar Coímbra, waar u overnacht in Vila Galé Coimbra.
Dag 7 vanaf Coímbra rijdt u langs Batalha naar Nazaré en Óbidos, waar u zeker even moet stoppen. Dan gaat u door naar Lissabon voor de laatste overnachting in Hotel Lisboa of gelijkwaardig.
Dag 8 terugreis naar Nederland of aansluitend nog enkele dagen uitrusten in of rond Lissabon.

Fly-Drive Midden en Noord Portugal 8 dagen


KIES UW VAKANTIE