Fly-Drive Portugal Totaal 15 dagen - Programma

Fly-Drive Portugal Totaal 15 dagen

Ervaar bijna alles wat Portugal te bieden heeft!
Van de imposante granieten bergen, de weelderige groene valleien, rivierdalen in het noorden tot de olijfboomgaarden, de kurkeikplantages en de fantastische zandstranden in het zuiden. tevens ontdekt u ook de historische steden, stadjes, de talloze burchten/kastelen, haar eeuwenoude tradities, de heerlijke wijnen en de lokale keuken.

Tap Air Portugal biedt dagelijkse vluchten aan naar Lissabon

Tap Air Portugal vliegt elke dag van Lissabon naar Amsterdam. Combineer uw heenreis met een vlucht naar Lissabon, Porto of Faro met Tap Air Portugal.


Programma

Dag 1 Na aankomst Op Lissabon neemt u de huurauto in ontvangst en rijdt hiermee naar Sesimbra.Uw eerste nacht is hier in het hotel Sesimbra Spa.

Dag 2 Via Setubal rijdt u naar de Algarve. U rijdt over de snelweg in ongeveer 2,5 uur naar de Algarve. Maar de oude snelweg tussen Lissabon en de Algarve(IC-1), is ook een prima alternatief(ca. 3,5 uur). De overnachting is in het plaatsje Alte, in het gelijknamige Hotel Alte.

Dag 3 Vandaag rijdt u vanuit Alte naar de grensplaats Alcoutim. U overnachting is hier in het aan het over de rivier uitkijkende Hotel estalagem do Guadiana.

Dag 4 Vanuit Alcoutim rijdt u vandaag via Beja naar Évora, met zijn Romeinse tempel en beschermde stadscentrum, voor een overnachting in Hotel Dom Fernando.

Dag 5 Via Estremoz en Portalegre rijdt u vandaag naar Castelo de Vide, vlakbij de Spaanse grens. U overnacht hier in Hotel Sol E Serra Golf.

Dag 6 Vandaag maakt u een mooie rit via Castelo Branco naar Fundão,, gelegen in het indrukwekkende natuurgebied Serra da Estrela. Uw overnachting vindt hier plaats in Hotel Principe da Beira.

Dag 7 Vandaag gaan we naar het aan de Douro-rivier gelegen Pinhão(Vergeet hier niet om een kijkje te nemen bij het stationnetje, met de mooie azulejos.), u verblijft hier in Hotel Casa Casal de Loívos.

Dag 8 Vandaag gaan we via de stichtplaats van Portugal Guimarães naar Braga/, waar u 2 overnachtingen heeft in een van de drie in het mooie park gelegen hotels: Hotel do Parque, Hotel do Elevador of Hotel do Templo.

Dag 9 U heeft vandaag de mogelijkheid om het Minho-district verder te verkennen, waar u onder andere een bezoek kunt brengen aan Barcelos, Viana do Castelo en Ponte de Lima.

Dag 10 Vanuit Braga heeft u vandaag een korte rit naar de hoofdstaf van het Noorden Porto, U kunt hier bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Port kelders in Vila Nova de Gaia. U overnacht in Hotel Quality Inn Batalha.

Dag 11 U rijdt vandaag zuidwaarts via Aveiro naar de universiteitstad Coimbra. U overnacht hier in het nabijgelegen Lousã in het mooie Hotel Palacio da Lousã.

Dag 12 U gaat vandaag verder zuidwaarts, en rijdt vandaag naar de bekende bedevaartsplaats Fatima. Uw overnachting vindt hier vandaag plaats in het uitgebreide hotel Estalagem Dom Gonçalo.

Dag 13 Via Tomar rijden we vandaag naar Torres Novas en het mooie Sintra waar u het prachtige sprookjesachtige paleis van Pena vindt. Vervolgens rijdt u naar de eindbestemming van deze fly-drive, Carcavelos, gunstig gelegen tussen Estoril en Lissabon. U verblijft hier de laatste 2 nachten in het nabij zee gelegen Hotel Praia Mar.

Dag 14 U heeft vandaag een extra dag rust aan het strand, maar u kunt uiteraard ook het nabij gelegen Lissabon bezoeken.

Dag 15 terugvlucht naar Nederland vanaf Lissabon of verlenging in een accommodatie aan de Costa Lisboa.

Fly-Drive Portugal Totaal 15 dagen


Vlucht Amsterdam - Lissabon (enkele reis)

Vlucht Lissabon - Amsterdam (enkele reis)

KIES UW VAKANTIE