Fly-Drive Pousadas 8 dagen - Programma

Fly-Drive Pousadas 8 dagen

Pousadas zijn uniek gelegen staatshotels die veelal gehuisvest zijn in historische gebouwen, waaronder kastelen, paleizen en kloosters.Zij weerspiegelen de historie de folklore de tradities en de regionale keuken van Portugal.

Tap Air Portugal vliegt elke dag van Lissabon naar Amsterdam. Combineer uw heenreis met een vlucht naar Lissabon, Porto of Faro met Tap Air Portugal.


Programma

Dag 1 Aankomst in Lissabon en ontvangst van uw huurauto. De eerste over­nachting is in de Pousada Dona Maria I in Queluz.

Dag 2 Na uw ontbijt, adviseren wij u te rijden naar Sintra (vergeet vooral niet het "Palacio da Pena" te bezoeken). Vervolgens rijdt u via Mafra naar Óbidos, waar u overnacht in Pousada do Castelo. Als deze kleine pousa­da vol zit, proberen wij u onder te brengen in Estalagem do Convento, die net buiten de stadsmuren van het schilderachtige Óbidos ligt.

Dag 3 Via Conimbriga en Coímbra in noordelijke richting naar Pousada da Ria in de plaats Murtosa aan de kust nabij Aveiro.

Dag 4 Vandaag kunt u beginnen met een uitstapje naar Viseu; aansluitend naar Pousada Convento de Desagravo in Vila Pouça da Beira, tussen Seia (Serra da Estrela) en Fundão.

Dag 5 U rijdt via Coímbra, met een eventueel bezoek aan het paleis in Buçaco en aan Luso, naar Ourem, nabij Fatima. U overnacht in de Pousada Conde de Ourem, gelegen boven op een berg met een prachtig kasteel. Een bezoek aan het mooie Tomar raden wij ook zeker aan.

Dag 6 Via Tomar, Abrantes en de IP2 snelweg naar Marvão. Het ‘adelaarsnest’ aan de Spaanse grens. U Overnacht hier in Pousada de Santa Maria.

Dag 7 Via Portalegre, Estremoz en Évora (zeker even stoppen!) naar de Pousada de São Filipe in Setúbal, gelegen aan het Arrábida natuurgebied ten zuiden van Lissabon of de nabij gelegen Pousada da Palmela in de gelijknamige plaats.

Dag 8 Terugkeer naar Lissabon voor het inleveren van de huur­auto op de luchthaven en de vlucht naar Nederland. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om te verlengen in de omgeving van Lissabon, misschien voor een paar dagen strand aan de mooie kust bij Estoril en cascais.

Fly-Drive Pousadas 8 dagen

Vlucht Lissabon - Amsterdam (enkele reis)

KIES UW VAKANTIE