Fly-Drive Relax en Charme Zuid 10 dagen - Programma

Fly-Drive Relax en Charme Zuid 10 dagen

10-daagse fly-drive "Relax & Charme Zuid-Portugal" Een zeer fotogenieke route!


Programma

Dag 1 Na aankomst op Faro neemt u de huurauto in ontvangst en rijdt u naar uw accommodatie, waar u de koffers uitpakt, om in de middag nog even te genieten van het mooie kasteel bij Silves. U verblijft 2 nachten in Manor house Rio Arade.

Dag 3 U rijdt via het hogere deel van de Algarve, de Serra-do-Monchique” naar het leuke kustplaatsje Odeceixe. De grens van de Algarve en de Alentejo, waar u 3-overnachtingen heeft in het heerlijk rustig gelegen Casa Vicentina. Uniek genieten van de Portugeese gastvrijheid in prachtige natuur. U vindt hier o.a. een enorme hoeveelheid ooievaars.

Dag 6 Vandaag de langste rit van de rondreis, dus niet te laatvertrekken. U rijdt via Odemira en Castro door de langgerektelandschappen, naar het stadje met wellicht het meest indrukwekkende aanzicht in de Alentejo, Mertola. Net even buiten deze plaats ligt aan het stuwmeer van Minas de Sao Domingos, het uitstekende Hotel São Domingos, waar u 2 nachten van rust kan genieten.

Dag 8 Vandaag rijden we weer terug naar de kust. Via Vila Real de Santo Antonio, waar u kunt stoppen voor de lunch, rijdt u naar het eindpunt van de reis, Tavira. U verblijft hier de laatste 2 nachten in
Hotel Vila Galé Albacora.

Dag 10 terugkeer naar de luchthaven van Faro voor inlevering van de

huurauto en terugkeer naar Nederland. U kunt uiteraard ook aansluitend één van de vele accommoda­ties aan de Algarve boeken.

Fly-Drive Relax en Charme Zuid 10 dagen


KIES UW VAKANTIE