Fly-Drive Uniek Noordelijk Achterland 8 dagen - Programma

Fly-Drive Uniek Noordelijk Achterland 8 dagen

Het noordelijk achterland van Portugal is landelijk, groen, kalm en traditioneel. Je vindt er eindeloze wijngaarden, historische steden, rustige stranden en imposante natuurgebieden.


Programma

Dag 1 na aankomst op de luchthaven en het in ontvangst nemen van de huurauto rijdt u naar het centrum van Oporto waar u overnacht in Hotel Quality Inn Batalha.
Dag 2 via Amarante, Vila Real en Lamego (in de mooie Douro-vallei) rijdt u naar Viseu voor de overnachting in Hotel Montebelo.
Dag 3 na uw bezoek aan Viseu rijdt u via Mangualde, Manteigas en Penhas da Saúde via Seia dwars door de Serra da Estrela gebergte. U overnacht aan de andere kant namelijk in Principe da Beira in Fundao .Dag 4 u rijdt via Belmonte, Sabugal, Sortelha en Monsanto naar Castelo Branco voor uw overnachting in Hotel Fonte Santa in Termas de Monfortinho inmiddels aan de grens van Spanje.
Dag 5 van Castelo Branco rijdt u naar de universiteitsstad Coímbra waar u overnacht in Hotel Tivoli Coimbra.
Dag 6 via het kuuroord Luso rijdt u naar de vissersplaats Aveiro, met bijzondere ligging aan de binnenzee. U overnacht in Hotel As Americas.
Dag 7 vanuit Aveiro rijdt u via Murtosa, Ovar en Espinho naar Oporto waar u overnacht in Hotel Internacional. 's Avonds kunt u te voet de Douro-rivier oversteken voor een glaasje port op één van de terrasjes van Vila Nova de Gaia.
Dag 8 vertrek naar de luchthaven waar u de auto inlevert of aansluitend nog een weekje vakantie in of rond Oporto.

Fly-Drive Uniek Noordelijk Achterland 8 dagen


KIES UW VAKANTIE