Fly-Drive Zuid-Portugal & Zuid-Spanje met paradores 8 dagen - Programma

Fly-Drive Zuid-Portugal & Zuid-Spanje met paradores 8 dagen

Deze fly and drive brengt u in een weekje in een rustig tempo langs enkele Portugese pousada's en Spaanse paradores.


Programma

Deze fly-drive brengt u in een weekje in een rustig tempo langs enkele Portugese pousada's en Spaanse paradores.
Dag 1 na aankomst op Faro en het in ontvangst nemen van de huurauto rijdt u naar het plaatsje Estoi, waar u overnacht in Pousada de Estoi.
Dag 2 u rijdt naar Spanje, naar het aan de kust gelegen Playa de Mazagón. U verblijft in Parador de Mazagón.
Dag 3 de bestemming van vandaag is de havenstad Cadiz. De "Parador Atlantico" is van alle gemakken voorzien en heeft een prachtig uitzicht over de baai van Cadiz.
Dag 4 de bekende Spaanse badplaats Málaga heeft 2 paradores. Wij selecteerden de Parador de Málaga del Golf, een mooi laagbouwcomplex, dat ca. 10 km. buiten Málaga aan een rustig strand gelegen is. Op weg naar Málaga bezoekt u natuurlijk het beroemde Gibraltar, vanwaar u bij goed weer Noord-Afrika kunt zien.
Dag 5 vandaag rijdt u door het binnenland van Andalusië. U kunt het pittoreske Ronda, uit de tijd van de Moorse overheer¬sing, bezoeken (waar ook een parador is waar u desgewenst kunt overnachten i.p.v. in Cordoba). Daarna rijdt u naar Cordoba voor de overnach¬ting in Parador de Cordoba.
Dag 6 we zijn al op de terugweg naar Portugal, maar u brengt toch eerst wel een bezoek aan het schitterende Sevilla? De laatste overnachting in Spanje is in Parador de Aya¬monte. Het plaatsje Ayamonte ligt aan de grensrivier met Portugal, de Guadiana.
Dag 7 u steekt de Guadiana-rivier over en bent vrijwel direct in het gezellige Vila Real de Santo António. Op weg naar de Pousada de São Brás, waar de laatste overnachting plaatsvindt, kunt u ook Tavira en Faro nog bezoeken.
Dag 8 terugreis naar Nederland, vanaf de luchthaven van Faro, nadat u de huur¬au¬to heeft ingeleverd. U kunt ook nog enkele dagen verlengen in één van onze accommodaties aan de Algarve.

Fly-Drive Zuid-Portugal & Zuid-Spanje met paradores 8 dagen


KIES UW VAKANTIE