Fly-Drive Algarve en Alentejo &Golf 8 dagen - Programma

Fly-Drive Algarve en Alentejo &Golf 8 dagen

Tijdens deze individuele rondreis gaat u op ontdekkingsreis door Portugal. Kom tot rust in het landelijke Alentejo, en ga op ontdekkingstocht in Portimão. Ervaar het moorse plaatsje Silves en maak kennis met de mooie golfbanen die portugal te bieden heeft. Na uw reis zult u veel nieuwe indrukken rijker zijn!


Programma

Dag 1 Na aankomst neemt u de huurauto in ontvangst en rijdt u via Loulé naar het gezellige plaatsje Alte voor de eerste overnachting in Hotel Alte.

Dag 2 U rijdt door het mooie binnenland van de Algarve rich­ting het westen. Eindpunt is de "Moorse" stad Silves, waar u overnacht in Hotel Colina dos Mouros.

Dag 3 Na uw ontbijt, heeft u een starttijd in de ochtend op Silves Golf. Na het golfen rijdt u vanuit Silves verder naar het westen. U bezoekt natuurlijk Portimão en het vestingplaatsje Lagos. Over­nachting is in de mooie Pousada do Infante, in Sagres.

Dag 4 Vanuit Sagres rijdt u eerst langs de kust noordwaarts. Bij Aljezur neemt u de weg naar Monchique, bekend van de bronnen. Bij Monchique volgt u de weg naar Santa Clara-a-Velha. U rijdt nu de provincie Alentejo binnen. U overnacht vandaag opnieuw in een pousada, namelijk Pousada de Santa Clara, gelegen aan het gelijknamige stuwmeer.

Dag 5 Vandaag kunt u op 2 manieren naar de volgende plaats van bestemming rijden. De snelste mogelijkheid is via de snelweg IP1, nadat u om het stuwmeer heen bent gereden. U rijdt via Faro richting Spanje. Het laatste stadje voor de grens heet Vila Real de Santo Antonio. Vanaf hier volgt u de weg in noordelijke richting tot u in het aan de grensrivier gelegen Alcoutim aan komt. Hier verblijft u 2 nachten in Estalagem do Guadiana. De andere weg gaat door het bin­nenland van de Alentejo via het middeleeuwse Mértola (wat u zeker moet bezoeken). Vanuit Mértola rijd u in Zuidelijke richting tot Santa Marta naar de grensrivier Guadiana tot u in Alcoutim bent.

Dag 6 Na uw ontbijt, heeft u een starttijd in de ochtend op Castro Marim Golfe and Country Club. Na het golfen is het een mogelijkheid om met de huurauto een dagje naar Spanje te gaan.

Dag 7 Vanuit Alcoutim rijdt u naar de golfbaan Quinta Do Vale waar u een starttijd in de ochtend heeft. U kunt na het golfen een kijkje gaan nemen in Vila Real de Santo António, waarna u in westelijke richting gaat rijden. U kunt bijvoorbeeld het plaatsje Tavira bezoeken, met een brug uit de Romeinse tijd. Ook het centrum van Faro is een stop waard. De laatste overnachting van de fly, golf and drive zal zijn in Estoi in de gelijknamige Pousada.

Dag 8 terugkeer naar de luchthaven van Faro voor inlevering van de huurauto en terugkeer naar Nederland. U kunt uiteraard ook aansluitend één van de vele accommoda­ties aan de Algarve boeken.

Fly-Drive Algarve en Alentejo & Golf 8 dagenKIES UW VAKANTIE