Fly-Drive Bahia 11 Dagen Deluxe - Programma

Fly-Drive Bahia 11 Dagen Deluxe

Zoekt u een combinatie van cultuur, natuur met een paar dagen aan het strand dan is deze fly & drive Bahia een must om te doen.


Programma

Dag 1 Na aankomst wordt u naar uw pousada gebracht in Salvador. U verblijft hier 3 nachten in Villa Bahia midden in de Pelourinho, de oude historische wijk in Salvador, de hoofdstad van de staat Bahia.

Dag 4 Vandaag haalt u de auto bij het stadskantoor op. Het makkelijkst is om een taxi hier naar toe te nemen en vertrekt u naar Chapada Diamantina. De afstand die u af gaat leggen bedraagt ongeveer 400 kilometer en de duur van de route bedraagt ongeveer 5 a 6 uur. Wanneer u in Chapada Diamantina aankomt, rijdt u naar Hotel Canto das Aguas, midden in het prachtige Chapada Diamantina park waar u 3 nachten zult verblijven. De Chapada Diamantina is een groot en prachtig natuurgebied met hoge bergen, prachtige valeien, grotten en bronnen, rivieren, meren en watervallen, een enorme variëteit in flora en fauna. Dit gebied is eigenlijk de enige streek in de staat Bahia met tropische karakteristieken. Te voet of met de auto kunt u dit beschermde natuurgebied leren kennen. U kunt hier de op één na hoogste waterval in Brazilïë: de “Cachoeira da Fumaça”, met een vrije waterval van 382 meter te voet bezoeken. In dit prachtige natuurgebied bevinden zich enkele dorpjes en stadjes met een rijke en oorspronkelijke cultuur en geschiedenis. In het centrum van deze streek ligt het stadje Lençóis, officiëel erkend door de Braziliaanse regering als historisch monument.

Dag 7 De rit bedraagt zo’n 450 km, wederom net als de heen weg 5 a 6 uur rijde waar u de laatste 4 nachten zal door brengen in Costa de Sauipe om de laatste paar dagen heerlijk na te genieten aan de stranden van Costa de Sauipe en Praia do Forte. Praia do Forte is een kleine maar gezellige badplaats die bekend staat om haar mooie witte zandstranden. U kunt hier van alles doen maar vergeet vooral niet een bezoekje te brengen aan het zeeschildpadden reservaat. Ook raden wij u aan om een bezoek te brengen aan de ruïnes van het kasteel Garcia d'Avila. Dit kasteel uit de 16e eeuw wordt gezien als het eerste belangrijke Portugese gebouw in Brazilië.

Dag 11 Vandaag rijdt u naar de luchthaven waar u de auto inlevert. U vertrekt vanaf hier terug naar Nederland of door naar uw volgende bestemming.

Fly-Drive Bahia 11 Dagen Deluxe


KIES UW VAKANTIE