Fly-Drive Bahia 11 Dagen Standaard - Programma

Fly-Drive Bahia 11 Dagen Standaard

Zoekt u een combinatie van cultuur, natuur met een paar dagen aan het strand dan is deze fly & drive Bahia een must om te doen.


Programma

Dag 1 Na aankomst wordt u naar uw pousada gebracht in Salvador. U verblijft hier 3 nachten in Pousada Boqueirao midden in de Pelourinho, de oude historische wijk in Salvador, de hoofdstad van de staat Bahia.

Dag 4 Vandaag wordt u opgehaald en naar de Catamaran gebracht. Met de Catmaran vaart u naar het eiland Morro de Sao Paulo wat voor de kust ligt nabij Salvador. Bij aankomst op Morro de Sao Paulo wordt u ontvangen en getransfereerd naar uw accommodatie; Vila Guaiamu. U verblijft hier 3 nachten.

Dag 7 Vandaag wordt u, na teruggekeerd te zijn met de catamaran naar Salvador, getransfereerd naar Praia do Forte waar u de laatste 4 nachten zal door brengen in pousada Praia das Ondas en heerlijk na kan genieten aan de stranden in de omgeving. Praia do Forte is een kleine maar gezellige badplaats die bekend staat om haar mooie witte zandstranden. U kunt hier van alles doen maar vergeet vooral niet een bezoekje te brengen aan het zeeschildpadden reservaat. Ook raden wij u aan om een bezoek te brengen aan de ruïnes van het kasteel Garcia d'Avila. Dit kasteel uit de 16e eeuw wordt gezien als het eerste belangrijke Portugese gebouw in Brazilië.

Dag 11 Vandaag wordt u opgehaald en naar de luchthaven teruggebracht. U vertrekt vanaf hier terug naar Nederland of door naar uw volgende bestemming.

Rondreis Bahia 11 Dagen Standaard


KIES UW VAKANTIE