Fly-Drive Bahia -> Salvador -> Porto Seguro(of andersom) 15 Dagen Deluxe - Programma

Fly-Drive Bahia -> Salvador -> Porto Seguro(of andersom) 15 Dagen Deluxe

Deze fly & drive voert u door het schitterende national park Chapada Diamantina, om vervolgens via de kust naar het zuiden af te zakken tot de omgeving van Porto Seguro.


Programma

Dag 1 Na aankomst wordt u naar uw pousada gebracht in Salvador. U verblijft hier 3 nachten in Villa Bahia midden in de Pelourinho, de oude historische wijk in Salvador, de hoofdstad van de staat Bahia.

Dag 4 Vandaag haalt u de auto bij het stadskantoor op. Het makkelijkst is om een taxi hier naar toe te nemen en vertrekt u naar Chapada Diamantina. De afstand die u af gaat leggen bedraagt ongeveer 400 kilometer en de duur van de route bedraagt ongeveer 5 a 6 uur. Wanneer u in Chapada Diamantina aankomt, rijdt u naar Hotel Canto das Aguas, midden in het prachtige Chapada Diamantina park waar u 3 nachten zult verblijven. De Chapada Diamantina is een groot en prachtig natuurgebied met hoge bergen, prachtige valeien, grotten en bronnen, rivieren, meren en watervallen, een enorme variëteit in flora en fauna. Dit gebied is eigenlijk de enige streek in de staat Bahia met tropische karakteristieken. Te voet of met de auto kunt u dit beschermde natuurgebied leren kennen. U kunt hier de op één na hoogste waterval in Brazilïë: de “Cachoeira da Fumaça”, met een vrije waterval van 382 meter te voet bezoeken. In dit prachtige natuurgebied bevinden zich enkele dorpjes en stadjes met een rijke en oorspronkelijke cultuur en geschiedenis. In het centrum van deze streek ligt het stadje Lençóis, officiëel erkend door de Braziliaanse regering als historisch monument.

Dag 7 De rit richting Itacaré bedraagt vandaag zo’n 490 km, net iets meer als de heenrit naar Chapada Diamantina, ca 6-7 uur rijden. Itacaré is een tropisch paradijsje te midden gelegen aan prachige stranden en een azuurblauwe zee.

Dag 10 Vandaag rijdt u in ca 2-3 uur (ca 160 km)via Ilhéus richting Ilha da Comandatuba. Ilha da Comandatuba is een exclusief resort gelegen op een eiland. Naast een schitterende eigen golfbaan beschikt het hotel over een uitgebreid aanbod aan faciliteiten als sauna's, zwembaden, tennis, jachtverhuur, duikschool, enz enz.

Dag 13 vandaag rijdt u richting Porto Seguro en Trancoso waar u voor de laatste 2 nachten zult verblijven in pousada Estrela d'Agua.

Dag 15 vandaag levert u de auto in op de luchthaven en vertrekt u terug naar Nederland, of door naar uw volgende bestemming.

Fly-Drive Bahia - Salvador - Porto Seguro(of andersom) 15 Dagen Deluxe


KIES UW VAKANTIE