Fly-Drive Costa Verde Relax 8 dagen met 5 pousada overnachtingen - Programma

Fly-Drive Costa Verde Relax 8 dagen met 5 pousada overnachtingen

Deze fly&drive voert door het mooie "Costa Verde" gebied in het noorden van Portugal. Tijdens uw verblijf overnacht u 5 nachten in verschillende Pousadas, waar u de regionale cultuur en de lokale gerechten leert kennen onder het genot van een heerlijk glaasje Port of glas wijn uit de regio.


Programma

Dag 1 na aankomst op de luchthaven van Oporto en het in ontvangst nemen van uw huurauto rijdt u naar Hotel Vila Galé Porto of gelijkwaardig voor de eerste overnachting.
Dag 2 u rijdt noordwaarts via Guimarães (bezoeken!) en Braga naar Pousada de São Bento in Caniçada, die als één van de weinigen een zwembad heeft. Hier verblijft u 2 nachten.
Dag 3 vanuit Pousada de São Bento, grenzend aan het Nationale Park van Gerês, maakt u een tochtje door dit schitterende gebied.
Dag 4 van Caniçada rijdt u via Monção en Valença naar Pousada de Valença do Minho in São Teotónio , waar u overnacht.
Dag 5 via Viana do Castelo en Barcelos rijdt u naar Guimarães, waar u in de prachtige Pousada de Santa Marinha overnacht.
Dag 6 u blijft een extra dag in Guimarães, waarbij u tijd heeft om zowel Guimarães als Braga goed te bezichtigen.
Dag 7 van Guimarães rijdt u naar Vila Nova de Gaia, waar u de portwijnkelders aan de Douro kunt bezichtigen. De overnachting is in Hotel Casa Branca.
Dag 8 vertrek naar de luchthaven van Oporto waar u de huurauto inlevert. U vliegt terug naar Nederland of u verblijft aansluitend nog een week in één van onze accommodaties aan de Costa Verde.

Fly-Drive Costa Verde Relax 8 dagen met 5 Pousada overnachtingen


KIES UW VAKANTIE