Fly-Drive Madeira 8 dagen - Programma

Fly-Drive Madeira 8 dagen

Ontdek het prachtige eiland Madeira!Maak bijvoorbeeld een Levada wandeling in het prachtige groene Ribeiro Frio of bezoek de Botanische tuinen in Funchal.
Wandelend of toerend over het eiland constateert u dat u zelden zo'n afwisselend landschap heeft gezien als hier. Van de serene hoogvlaktes in het binnenland tot de rauwe rotsen aan de grillige kust.


Programma


Dag 1
Na aankomst neemt u de huurauto in ontvangst en rijdt u naar het hotel voor de eerste 3 overnachtingen in Funchal. U verblijft in Hotel Quinta do Sol, omgeven door een prachtige tuin met schitterende uitzichten.

Dag 2
Bezoek vandaag het oude centrum van Funchal met haar gezellige markt.

Dag 3
Uiteraard mag ook een bezoek aan Monte met de kabelbaan niet ontbreken. Afdalen doet u met de tobogan voor een unieke ervaring!

Dag 4 en 5
Vanuit Funchal rijdt u naar het westen langs de kust. U kunt bijvoorbeeld het vissersstadje Camara de Lobos bezoeken en Cabo Girão het hoogste voorgebergte van Europa en de twee na hoogste van de wereld.
De volgende 2 overnachtingen vinden plaats in de kustplaats Ponta do Sol in Hotel Baia do Sol.

Dag 6
Uw einddoel vandaag is Santa da Serra. Waar u in een prachtig omgeving 2 nachten verblijft in Hotel do Santo. U kunt er op meerdere manieren naar toe rijden wij raden aan de kustlijn te volgen tot aan Porto Moniz, het is een langere rit maar met plekjes die u gezien moet hebben! Vanuit Porto Moniz rijdt u via Sao Vicente oostwaarts richting Santana, met de beroemde Madeirahuisjes. Waarna u afdaalt naar Santo da Serra waar u 2 nachten verblijft in Hotel do Santo.

Dag 7
Nog een hele vrije dag om te genieten van de prachtige natuur met verschillende soorten planten en bomen die typerend zijn voor het eiland. Misschien wel een wandeling langs één van de vele levadas maken?

Dag 8
Terugkeer naar de luchthaven van Funchal voor het inleveren van de huurauto en terugkeer naar Nederland. U kunt uiteraard ook aansluitend in één van de vele accommodaties verlengen.

Fly and drive Madeira 8 dagen


KIES UW VAKANTIE