Zwemmen met Dolfijnen 8-daags programma - Programma

Zwemmen met Dolfijnen 8-daags programma

Heeft u altijd al willen zwemmen met dolfijnen,op een diervriendelijke manier?(dus niet in een afgesloten baai,of zwembad).
Dan is dit uw kans!
Deze reis is alleen mogelijk van 31-5-14 t/m 31-10-14

De prijs van deze reis is gebaseerd op de voordeligste vlucht klasse, evt. toeslagen zullen bij boeking aan u worden doorgegeven.


Programma

Dit programma is gecreëerd voor actieve mensen met een goede conditie en een goede beheersing van de zwemkunst, die avontuurlijk ingesteld zijn en dicht bij de natuur staan.Bij aankomst op de luchthaven van Pico wordt u opgehaald en naar het hotel gebracht.
U verblijft 7 nachten op basis van logies en ontbijt in het eenvoudige, maar leuk gelegen Hotel whale'come ao Pico in Lajes op Pico. Alle kamers hebben een eigen badkamer. Gedurende 5 dagen gaat u in groepjes in een 6 meter lange rubberboten de zee op, in het gebied waar de walvissen en de dolfijnen zich ophouden. Er zijn altijd minimaal 2 bemanningsleden aanwezig, een schipper en iemand die uw veiligheid in de gaten houdt. Duur van de tocht: ca. 3 uur.afhankelijk van het weer en de zee. De dolfijnen die u tegenkomt kunnen verschillen, de meest voorkomende dolfijnen zijn: de noordelijke butskop, risso dolfijn, atlantische gevlekte dolfijn, griend en de gestreepte dolfijn. De overige tijd op Pico kunt u doorbrengen door het walvismuseum te bezichtigen (de walvisvaart hield hier pas in 1987 op), te wandelen, of een tochtje per boot naar Faial te maken (half uur).
Op de dag van vertrek wordt u weer per transfer(boot) naar de luchthaven gebrach

Exclusief: uitrusting. (u dient uw eigen uitrusting mee te nemen. Mocht u deze zelf niet hebben, dan kunt u deze ter plaatste huren voor 35€. voor de hele week)

Zwemmen met dolfijnen 8 dagen - Portugal Azoren Pico


KIES UW VAKANTIE