Walvisexcursie op Pico 8-daags programma - Programma

Walvisexcursie op Pico 8-daags programma

Speciaal voor mensen voor wie een dagexcursie niet genoeg is, bestaat er ook een 8-daags excursie pakket " walvissen kijken" .

Deze reis is alleen mogelijk van 29-3-14 t/m 31-10-14

De prijs van deze reis is gebaseerd op de voordeligste vlucht klasse, evt. toeslagen zullen bij boeking aan u worden doorgegeven.

Tap Air Portugal vliegt bijna elke dag via Lissabon naar Pico en andersom. De vluchten worden door ons aangeboden op basis van enkele reis.Zo heeft u de mogelijkheid om verschillende eilanden met elkaar te combineren.


Programma

Dit programma is gecreëerd voor actieve mensen met een goede conditie en een goede beheersing hebben van de zwemkunst, die avontuurlijk ingesteld zijn en dicht bij de natuur staan. U verblijft 7 nachten op basis van logies en ontbijt in het eenvoudige, maar centraal gelegen Hotel Whale'come ao Pico in Lajes op Pico (of gelijkwaardig). Alle kamers hebben een eigen badkamer. Gedurende 5 dagen gaat u in groepjes in 6 m. lange rubberboten de zee op, in het gebied waar de walvissen en de dolfijnen zich ophouden. Duur van de tocht: ca. 3 uur. Uit ervaringscijfers blijkt dat bij meer dan 95% van de uitgevoerde tochten daadwerkelijk walvissen werden gezien. De overige tijd op Pico kunt u doorbrengen door het walvismuseum te bezichtigen (de walvisvaart hield hier pas in 1987 op), te wandelen of een tochtje per boot naar Faial te maken (half uur).

Walvisexcursie 8-daags programma


Vlucht Amsterdam - Pico (via Lissabon)

KIES UW VAKANTIE