Zon en natuur wandel pakket - Programma

Zon en natuur wandel pakket

in 8 dagen krijgt u de kans om het eiland Sao Miguel te ontdekken.
U zult genieten van haar prachtige natuur met wandelingen langs rivieren, meren en prachtige vulkanen.

Tap Air Portugal vliegt meerdere dagen per week naar Sao Miguel via Lissabon.De vluchten worden door ons aangeboden op basis van enkele reis.Zo heeft u de mogelijkheid om verschillende eilanden met elkaar te combineren


Programma

Dag 1: Na aankomst op Sao Miguel ontvangt u daar van onze plaatselijke agent uw tickets naar het eiland Santa Maria. Transfer tussen het vliegveld en het hotel zal worden geregeld.

Dag 2: Transfer van het hotel naar het begin van het parcours bij Pico Alto bosweg (587 meter). Dat is de hoogste berg van Santa Maria met uitzicht over het hele eiland, evenals uitzicht op São Miguel. Op heldere dagen gaat het door de Barreiro da Faneca (een uniek ecosysteem in de Azoren, bestaande uit roodachtig leem gronden, ook bekend als de "Red Desert van de Azoren"). Op een oude walvis observatie punt kunt u Anjos, Ponta da Baleia, de Baía da Cre en de Lagoinhas Islet zien langs een kleine waterloop af dalen naar het bed van de Ribeira do Lemos stream. Zodra u Anjos bereikt kunt u een bezoek de Furna de Santana. Transfer terug naar het hotel word geregeld.

Dag 3: Transfer van het hotel naar het begin van het parcour. Deze route begint en eindigt bij de parochiekerk van Santa Bárbara en duurt ongeveer 4 uur. De route begint op een landwegn voorbij twee windmolens in puin. Langs het pad zie je de typische stijl van het huis gebouwd in Santa Bárbara met zijn karakteristieke schoorstenen, typische kleuren, landelijke-stijl architectuur en een uniek uitzicht over de baai van São Lourenço. De prachtige waterval is ongeveer 50 meter in de hoogte. Transfer terug naar het hotel zal worden geregeld.

Dag g: De 6.8km (c. 3-uur) wandeling begint naast de Santo Espírito Kerk in de Santo Espírito parochie. De wandeling gaat door Maia en eindigt bij de Walvisvangst fabriek in Ponta do Castelo. Het pad loopt langs het dorp in de richting van een traditionele windmolen. Langs de prachtige waterval van de Ribeira do Aveiro en Gonçalo Velho Vuurtoren en het oversteken van enkele traditionele wijngaarden evenals een gebied aangemerkt als een gebied van communautair belang en ander geclassificeerd als een Nature Reserve .Transfer naar het luchthaven zal worden geregeld evenals de Vlucht naar het eiland São Miguel. Eenmaal aangekomen op Sao Miguel zal er transfer aanwezig zijn naar het hotel.

Dag 5: Transfer van het hotel naar Sete Cidades. De wandel route van af Sete Cidades: bezoek aan de grote krater van Sete Cidades met zijn blauwe en groene meer. Dit biedt u een prachtig uitzicht tijdens de hele wandeling. Niet alleen van de meren, maar ook van de grote blauwe zee. U zult afdalen naar de vallei en het dorp van Sete Cidades. Hier zult u ook kunnen wandelen langs de meren. In de middag is er een transfer terug naar het hotel.

Dag 6: Transfer van het hotel naar het begin van het parkour. wandel naar Lagoa do Fogo de meest woeste meer van de Azoren waar u alleen kunt wandelen. u zult langs een "levada" gaan door de bergen en valleien met een prachtig uitzicht. De wandeling eindigt bij hetstrand waar u een duik kunt nemen. Transfer naar het hotel zal na afloop klaar staan.

Dag 7: Transfer van het hotel naar Furnas. Wandel naar Furnas rond het meer langs de hol waar de traditionele maaltijd "cozido" wordt gekookt door de ondergrondse dampen vrijgegeven door de vulkaan. Daarna zal er een bezoek plaats vinden aan de Furnas Monitoring & Research Center. Transfer naar het hotel zal na afloop klaar staan.

Dag 8: Transfer zal klaar staan voor het vertrek naar het vliegveld

Zon en natuur wandel excursies 8-daags programma

Vlucht Amsterdam - Sao Miguel (via Lissabon)

KIES UW VAKANTIE